wholesale nfl jerseys from china Youth Buffalo Bills Jim Dray Pro Line Royal Player Jersey,professional jerseys from china Youth Cleveland Browns Charley Hughlett Pro Line Brown Player Jersey,authentic nfl jersey china Men's Detroit Lions Taylor Decker Pro Line Light Blue Player Jersey.nba authentic jersey cheap Men's Oakland Raiders Tim Brown Mitchell & Ness Black 1990 Authentic Throwback Jersey,wholesale plain jerseys Women's New York Giants Jonathan Casillas Pro Line Royal Player Jersey,cheap youth nike nfl jerseys Pro Line Mens Minnesota Vikings Eric Kendricks Team Color Jersey Cheap Jerseys.nfl jersey wholesale nike Women's Cleveland Browns Andrew Hawkins Pro Line Brown Player Jersey,cheap authentic nfl jerseys china wholesale Women's Denver Broncos Shiloh Keo Pro Line Orange Team Color Jersey Cheap Jerseys.pittsburgh penguin jerseys cheap Youth Carolina Panthers Arthur Miley Pro Line Team Color Black Jersey,discount nba jerseys Youth Carolina Panthers Luke Kuechly Nike Black Limited Jersey Cheap Jerseys.nike nba jerseys 2012 Youth Washington Redskins Alfred Morris Nike Burgundy Limited Jersey,cheap youth jerseys from china Women's Denver Broncos Justin Simmons Pro Line Orange Player Jersey,order jerseys online china Women's Pittsburgh Steelers Joe Greene Nike Black Retired Game Jersey Cheap NFL Jerseys.authentic sports jerseys cheap Men's New York Jets Sheldon Richardson Pro Line Big & Tall Team Color Jersey,pats cheap footy shirts review Men's Atlanta Falcons Akeem King Pro Line Red Player Jersey,nike elite football jersey review Women's Pittsburgh Steelers Bud Dupree Pro Line Team Color Jersey Cheap Jerseys.nike nfl jerseys Women's Tennessee Titans Marcus Mariota Pro Line Pink Fashion Jersey,cheap nfl uniforms Pro Line Womens New Orleans Saints Brian Dixon Team Color Jersey

Jemputan #IftarPUIM – Persatuan Usahawan Internet Marketing

Jemputan #IftarPUIM

Adakah anda…

Ingin bersama berjumpa dengan TOP Internet Marketer Malaysia dan beratus rakan usahawan online sambil berbuka puasa?

Mahu mendapatkan geran bantuan untuk usahawan online? Seperti bagaimana untuk dapatkan kedai online dan kaunter pembayaran online PERCUMA?

Aplikasi jualan melalui telefon? Dan lain-lain lagi?


 

Persatuan Usahawan Internet Malaysia kali ini akan mengadakan majlis #iftarPUIM di :

Lokasi: Tingkat 2Menara Usahawan, Putrajaya
Tarikh: 12 Julai 2014 (Sabtu)

Ianya akan dilangsungkan mulali jam 3 PM hingga 8.30 PM

Antara Aktiviti Unik #iftarPUIM :

Networking dengan usahawan ‘like minded’

Anda berpeluang untuk bina hubungan dan meluaskan rangkaian perniagaan anda dengan beratus usahawan online yang hadir.

Berjumpa dengan Internet Guru Malaysia dan Antarabangsa

Dalam majlis ini, seperti tahun-tahun lepas PUIM akan membawakan orang-orang lama dalam bidang perniagan dan pemasaran Internet, dimana mereka ini telah membantu beribu usahawan dalam pemasaran Internet. Ini adalah peluang untuk anda berjumpa dengan lebih dekat dan mungkin peluang untuk kerjasama.

Geran Bantuan Khas Usahawan Online

Dalam majlis ini, anda akan dibantu khas untuk mendapatkan geran yang sesuai seperti geran untuk payment gateway, geran mobile apps, dan beberapa inisiatif lain. Ini adalah khas melalui PUIM untuk anda.

Nasi Arab Kambing & Ayam

Selain itu anda juga akan dihidangkan dengan Nasi Arab khas untuk berbuka puasa. Bayangkan kambing yang lembut untuk berbuka puasa dan ayam yang panas untuk dimakan segera semasa berbuka.

Mengenali PUIM lebih dekat

PUIM telah diwujudkan sejak tahun 2010 dan secara rasmi berdaftar pada tahun 2011. Dan kami telah membuat beratus program, membantu beribu usahawa secara atas talian dan luar talian.

Jadi elok anda mengenai PUIM lebih dekat, bagaimana PUIM boleh membantu anda, bagaimana anda boleh membantu PUIM, bagaimana untuk lakukan kerjasama dengan PUIM, atau berminat untuk bersama AJK PUIM untuk masa akan datang.

Harga tiket Penjimatan (kami suka anda bawa kawan!)

PUIM berikan anda diskaun besar jika anda bawa kawan dan keluarga anda. Kerana kami tahu betapa pentingnya anda bawa kawan dan keluarga, supaya budaya positif dan bantu membantu semasa kehidupan harian melonjakkan anda lebih semangat berdaya saing dalam perniagaan.

  • Beli 1 Tiket, RM50
  • Beli 2 Tiket, RM80 (DISKAUN RM20)
  • Beli 3 Tiket, RM100 (DISKAUN RM50)
  • Beli 4 Tiket, RM140 (DISKAUN RM60)
  • Beli 5 Tiket, RM180 (DISKAUN RM70)

Program Sehelai Baju Buat Menyapu Si Air Mata

Program ini adalah program tahunan yang dibuat jika kami menjemput komuniti untuk bersama PUIM berbuka puasa.

Di samping menjamu selera dengan nasi arab, dan bersuai kenal dengan beratus usahawan serta bertemu guru-guru pemasaran, sumbangan untuk beli baju anak-anak yatim akan turut dijalankan. Jadi pastikan anda bawa duit khas untuk diberikan pada anak-anak yatim ini.

Pejuang Hartanah mahu berjumpa anda

Pejuang Hartanah, Ahyat Ishak adalah individu yang terlibat dalam membantu beribu orang untuk mendapatkan maklumat tepat dan bagaimana untuk mempunyai hartanah serta kembangkan hartanah mereka.

Perjuangan kali ini berkolaborasi bersama PUIM untuk membantu lebih ramai anda yang masih lagi tiada rumah atau hartanah, anda yang mahu kembangkan hartanah anda dan pelbagai lagi akan

group

space

Program ini untuk siapa?

thumbupAnda yang ada perniagaan kecil sederhana
thumbupAnda yang baru hendak mulakan perniagaan online
thumbupAnda yang ingin mengetahui peluang perniagaan online
thumbupAnda yang perlukan suntikan motivasi perniagaan
thumbupAnda yang ingin kembangkan rangkaian perniagaan
thumbupAnda yang perlukan sokongan perniagaan